Lunch menu

Wednesday, 8 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grönpepparbiff med gräddskysås & lingon

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. grillad kryddig chorizo med gurk-majonnäs

    serveras med potatismos

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra

    med 
chili- & limemayo, serveras med
kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: aloo baji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis
  • Porterstek med potatisgratäng, gelé

    & herrgårdsgrönsaker

  • Veg: Quornfylld paprika med fetaost

    samt potatisgratäng

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Dillkött gryta på högrev med ris.
  • Helstekt fläskfilé med stekt potatis och rosepeparsås.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Krispig grissida med kål, äpple och lök samt äpplecide
  • Fisk- och skaldjursgryta med örtaioli
  • Paj med lagrad ost och svamp samt savoykålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa, pressgurka, gräddsås, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-huset Panerad Schnitzel med pommes samt bearnaisesås
  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost
Wednesday, September 8