Lunch menu

Monday, 6 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango, avokado

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur

    grönkål, ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    serveras med ris, nacho-chips & guacamole

  • 2. A. moussaka med potatis

    serveras 
med ruccola- & tomatsallad

  • 2. B. stekt panerad kapkummelfilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesan-& örtgratinerad kycklingfilé med tzatziki

    & rödvinssky samt vitlöksrostad potatis

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås & kokt potatis
  • Veg: Parmesan-& örtgratinerad zucchini

    med tzatziki & rödvinssky samt vitlöksrostad potatis

  • Pasta: med fläskfilé, kantareller

    & bacon i krämig ostsås

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & lime
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets köttbullar (nötkött) potatismos och gräddsås.
  • Kycklingbitar tillagade i vår egna chipotle sås.
  • Fräsch avokado bowl vid beställning. (vegetarisk)

P2 Restaurang & Catering

  • Ost- och jalapenokorv med potatismos och räksallad
  • Köttbullar med gräddsås och lingon
  • Paj med lagrad ost och svamp samt savoykålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskgryta, peppar, svamp, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-köttgryta med basmati ris /kokt potatis
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra
Monday, September 6