Lunch menu

Thursday, 2 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango

    avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)

    (grönsallad, picklad rödlök, kebabsås & pommes)

  • 2. halstrad färsk laxfilé med sås på äpple, gurka

    dill & pepparrot, serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Kalops med morötter, färskpotatis & rödbetor
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Entrecôte med shiitakesvamp, färsk chili

    & strimlad lök

  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ancho Beef,långkokt nötkött

    i en rik sås av anchochili-rödvin och bönor.

  • Grillad lax med kokt potatis och remouladsås.
  • Fräsch vegetarisk avokado bowl (vid beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med grön sparrissås och krossad potatis
  • Svampsoppa med rökt hjort och äpple samt dessert
  • Vegetarisk bbq-burgare med majs och jalapeno
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Panerad flundra, skagenröra, kokt potatis, gröna ärtor

Pinoccio

  • 1-Ugnsbakade lax med potatis gratäng
  • 2-rödspätta med kokt potatis samt skagenröra
Thursday, September 2