Lunch menu

Wednesday, 1 September

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta, bulgur

    rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett

  • Vegetarisk Poké bowl – Quinoa, mango

    avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. oxjärpar (nötfärs) med gräddsås & lingon

    serveras med pressgurka & kokt potatis

  • 2. A. hemlagad pytt i panna med stekt ägg


    & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås, potatismos, pressgurka

    & gelé

  • Fiskgratäng med sparris, räkor, kräftstjärta, hummersås

    & färskpotatis

  • Veg: Grönsakswok med cocosmjölk, cashewnötter

    chili & ris

  • Pasta: med fläskfilé, bacon, färska champinjoner

    & grädde

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & chili
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kalvfärsbiff med kokt potatis och gräddsås.
  • Fräsch vegetarisk avokado bowl (vid beställning)
  • Krämig Fläskfile pasta med soltorkade tomater-kapris

    och ärtor.

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • "Medelhavstorsk" med tomat, fänkål och citronaioli
  • Gnocchi med rostad blomkål, sojabönor, brynt smör

    och parmesan

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås, kokt potatis

Pinoccio

  • 1-huset Panerad Schnitzel med pommes samt bearnaisesås
  • 2-huset köttfärs pasta med parmzanost
Wednesday, September 1