Lunch menu

Monday, 30 August

Brödernas kök

  • Lax Bowl – Quinoa, gravad lax, kokt ägg

    ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön & fetaostkräm.

  • Brödernas Caesar – Bulgur, grillad kyckling

    riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger & caesardressing.

  • Chèvre Bowl – Chèvre, rostad rödbeta

    bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök & honungsvinägrett,

  • Vegetarisk Poké bowl - Quinoa, mango

    paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander & srirachamajo.

  • Medi Bowl – Bulgur, falafel, hummus

    lök&tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön & tzatziki.

  • Kyckling Bowl – Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    ugnsrostad sötpotatis, fetaost, picklad rödlök, körsbärstomat & balsamicovinägrett.

  • Medelhavssallad – Pasta, serranoskinka, mozzarella

    körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing.

  • Räk&Nudel Bowl – Handskalade räkor (MSC-märkta)

    glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter & sojadressing.

  • Grilltallrik (Varm rätt) – Grillad kyckling

    varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ugnsgrillad svensk fläskytterfilé med portersås

    & äppelchutney, serveras med ångkokta grönsaker & timjanrostad potatis

  • 2. A. kycklinggryta med soltorkade tomater

    oliver
& färsk basilika, serveras med ris
eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med räk-& gräslökscreme

    samt färsk potatis

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd, raita, basmatiris

    & libabröd

  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter

    kvibilleädel & spenat

  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad rökt skinka

    spenat & kvibilleädel

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Chili con Carne med ris.
  • Panerad kycklingfilé med ris och mildsås.
  • Fräsch vegetarisk avokado bowl (vid beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Kebabgryta med paprika, lök, fefferoni, gräddfil

    och ris

  • Gnocchi med rostad blomkål, sojabönor,

    brynt smör och parmesan

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Spaghetti bolognese

Pinoccio

  • 1-Panerad Kyckling filé med pommes & bearnaisesås
  • 2-Panerad spätta med kokt potatis samt skagenröra
Monday, August 30