Lunch menu

Thursday, 8 July

Brödernas kök

  • Grillad kycklinglårfilé, halloumi, bulgur

    lök & tomatsallad & tzatziki

  • Lax Bowl - Örtslungad potatis, gravad lax

    kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, persilja & dilldressing

  • Brödernas Caesar - Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl - Chèvre, rostad beta, quinoa

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett

  • Veg Bowl - Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm

  • Medi Bowl - Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl - Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Räk&Nudel Bowl - Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing

  • Grilltallrik (Varmrätt) - Grillad kyckling, varm bulgur

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 2. A. rosmarin-, citron- & vitlöksmarinerad

    kycklingfilé med tryffelmajonnäs, serveras med spenat- & tomatsallad samt klyftpotatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng, gelé

    & herrgårdsgrönsaker

  • Köttfärspaj med chilicreme samt tomat-& löksallad
  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel med potatisgratäng

    & herrgårdsgrönsaker

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Idag bjuder Däckhuset i Jägarvallen

    på vaniljpannacotta med rabarber-& bärkompott

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny, ej buffé

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk med potatis-

    och broccolimos samt vitvinss

  • Chiligryta

    med ris, nachos, gräddfil och syrad rödlök

  • Falafel

    med tomat- och grönsaksröra

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Semesterstängt v 27-31

Pinoccio

  • Högrev 200 g hamburgare

    med pommes samt bearnaisesås

  • Fish and chips med kokt potatis

    samt skagenröra.

Thursday, July 8