Lunch menu

Friday, 9 July

Brödernas kök

  • Tuna Poké Bowl - Ris, sojamarinerad rå tonfiskfilé

    koriander, picklad rödlök, mangosalsa, picklad rödkål, sesamfrön & srirachamajo

  • Lax Bowl - Örtslungad potatis, gravad lax

    kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, persilja & dilldressing

  • Brödernas Caesar - Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl - Chèvre, rostad beta, quinoa

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett

  • Veg Bowl - Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm

  • Medi Bowl - Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl - Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Räk&Nudel Bowl - Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing

  • Grilltallrik (Varmrätt) - Grillad kyckling, varm bulgur

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé

    med 3-pepparsås, serveras med lät

  • 2. ugnsgrillad laxfilé

    med dillcreme, serveras med fänk

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: green gram curry

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger "Black & White"
  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry, cocosmjölk & basmatiris

  • Veg: Grönsakswok med curry, cocosmjölk

    & basmatiris

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny, ej buffé

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng och rödvinssås
  • Falafel med tomat- och grönsaksröra
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Semesterstängt v 27-31

Pinoccio

  • Fläsk filé Oscar med klyftpotatis och bearnaisesås
  • Kyckling pasta med färska grönsaker samt grädde
Friday, July 9