Lunch menu

Tuesday, 6 July

Brödernas kök

  • Räk Bowl - Grönsallad m. quinoa, handskalade räkor

    kokt ägg, chèvre, picklad rödlök, rädisa & dillkräm.

  • Lax Bowl - Örtslungad potatis, gravad lax

    kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, persilja & dilldressing

  • Brödernas Caesar - Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl - Chèvre, rostad beta, quinoa

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett,

  • Veg Bowl - Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm

  • Medi Bowl - Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl - Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Räk&Nudel Bowl - Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing

  • Grilltallrik (Varmrätt) - Grillad kyckling, varm bulgur

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kycklingfilé

    chili, lime & rostad vitlökssås

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Limemarinerad laxfilé med stuvad bladspenat

    färskpotatis & broccoli

  • Stekt fläsk med löksås & färskpotatis
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med strimlad oxfilé, lök & kvibille äde
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny, ej buffé

P2 Restaurang & Catering

  • Ostpanerad falukorv

    med potatismos och gurkmajonnäs

  • Biffstroganoff

    med ris, gräddfil och saltgurka

  • Vårrulle

    med stekt ris och sojamajo

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon coh färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Semesterstängt v 27-31

Pinoccio

  • Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • Rödspätta med kokt potatis samt skagenröra
Tuesday, July 6