Lunch menu

Monday, 5 July

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl - Grillad kycklinglårfilé, bulgur

    lök & tomatsallad, hummus & yoghurt med vitlök

  • Lax Bowl - Örtslungad potatis, gravad lax

    kokt ägg, rostad beta, gröna ärtor, picklad rödlök, rädisa, persilja & dilldressing

  • Brödernas Caesar - Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon

    riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Chèvre Bowl - Chèvre, rostad beta, quinoa,

    grönkål, rädisa, rostade nötter, picklad rödlök, färsk persilja & honungsvinägrett,

  • Veg Bowl - Quinoa, hummus, grönkål

    lök&tomatsallad, örtslungad potatis, gröna ärtor, rostade frön & pestokräm

  • Medi Bowl - Bulgur, falafel, hummus, lök&tomatsallad

    ugnsrostade grönsaker, picklad rödkål, rostade frön & myntayoghurt.

  • Kyckling Bowl - Grillad kyckling, bulgur, grönkål

    vattenmelon, körsbärstomater, färsk basilika, picklad rödlök & fetaostkräm.

  • Primi Bowl - Pasta, serranoskinka, tomat, mozzarella

    oliver, ugnsrostade grönsaker, gröna ärtor, färsk basilika & pestokräm.

  • Räk&Nudel Bowl - Handskalade räkor (MSC-märkta)

    nudlar, sojabönor, broccoli, rädisa, färsk koriander, krossade jordnötter & sesamdressing

  • Grilltallrik (Varmrätt) - Grillad kyckling, varm bulgur

    tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast

Restaurang Chili & Lime

  • 1. stekt panerad fläskschnitzel med

    portvinstuvade champinjoner, serveras med timjanrostad potatis & gröna ärtor

  • 2. varmrökt laxfilé med romsås,
serveras med

    kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra

    & färskpotatis

  • Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon

    färskpotatis & pressgurka

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio" med spenat

    & valnötter

  • Pasta: med fläskfilé, strimlad pepparsalami

    & färska champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Ordinarie meny, ej buffé

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv - med rostade rotsaker

    samt gurk- och äppleyoghurt

  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Vårrulle

    med stekt ris och sojamajo

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad - med ägg och syrad rödlök

Viktors bakficka

  • Semesterstängt v 27-31

Pinoccio

  • Kyckling spett med pommes samt bearnaisesås
  • Hemgjord Lasagne Alforno
Monday, July 5