Lunch menu

Wednesday, 9 June

Brödernas kök

  • Sommar Bowl

    Bulgur, honungsrostade morötter, fetaost, melonsalsa m. gurka & mynta. Tahinidressing.

  • Brödernas Caesar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff med gräddsås & lingon,

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. mini-isterband, serveras med persiljestuvad

    potatis, inlagda rödbetor & senap

  • 2. B. varmrökt laxfilé med romsås

    serveras med kokt färskpotatis

  • 3. INDISK: nadan kozhi curry

    VEGAN: potato masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk / japansk / kinesisk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff från Franzéns Eko kött

    med portvinstuvade champinjoner, gelé, stekt potatis

  • Fiskgratäng med räkor, dill & vitt vin

    samt kokt potatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria" med tomat,

    basilika -& mozzarellasallad

  • Pasta: med strimlad kyckling, soltorkad tomat & örter
  • Grill: Hamburgare, Greenburgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingburgare med pommes.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Fish & Chips med pommes och vitlökssås.
  • Crispy kycklingfilé med tillbehör.
  • Ryggbiff med pommes och bearnaisesås.

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med potatisgratäng och kycklingsky
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg

    och saltgurka

  • Vegetarisk chiligryta med nachos, gräddfil

    och syrad lök

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Biffstroganoff, champinjoner, basmatiris
Wednesday, June 9