Lunch menu

Wednesday, 19 May

Brödernas kök

  • Falafel Bowl

    Hemgjord falafel, bulgur, tabbouleh, hummus, yoghurt, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. wallenbergare (kalvfärs) med rårörda lingon

    & skirat smör eller gräddsås, serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv fylld med bostongurka,

    senap, lök & äpple, serveras med potatismos

  • 2. B. stekt panerad gösfilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, rårörda lingon,

    gräddsås & ärtor

  • Fiskgratäng med dill, vitt vin, västerbottenost & räkor

    samt kokt potatis

  • Veg: Sesampanerad morotsbiff med potatismos,

    gräddsås, rårörda lingon & ärtor

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Kycklingfilé spett med pommes och vitlökssås.
  • Grillad ryggbiff med XL pommes och bearnaisesås.
  • Grillad lax med grönsallad och tartarsås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg och rödbetor
  • Fisklasagne med ruccolacreme
  • Chevregratinerade rödbetor med rostad potatis

    och örtcreme

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Köttfärslimpa, ättiksgurka, kokt potatis, gräddsås.
Wednesday, May 19