Lunch menu

Tuesday, 18 May

Brödernas kök

  • Shawarma Bowl

    Grillad (Shawarma) kyckling, ris, tomatsallad m. mynta, rostad blomkål & yoghurtkräm.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kycklingfilé, chili,
 lime

    & rostad vitlök

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med västkustsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan kozhi curry

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Limemarinerad laxfilé m avocado/mango/ruccolasallad,

    kokt potatis & citronsås

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Entrecôte med strimlad rödlök & purjo

    samt vattenkastanj & chili

  • Pasta: med kyckling, bacon & soltorkad tomat
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Kycklingfilé spett med pommes och vitlökssås.
  • Grillad ryggbiff med XL pommes och bearnaisesås.
  • Grillad lax med grönsallad och tartarsås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med lingon och skirat smör
  • Färskostfylld kyckling med tagliatelle och soltomatsås
  • Chevregratinerade rödbetor med rostad potatis

    och örtcreme

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pasta Cacciatore, kyckling, tomat.
Tuesday, May 18