Lunch menu

Monday, 17 May

Brödernas kök

  • Veggie Bowl

    Bulgur, rostade grönsaker, hummus, picklad rödkål, myntayoghurt & Za'atar.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré med gräddsås

    & äppelmos, serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan kozhi curry

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé med skagensås

    & kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner eller kokt potatis,

    gräddsås, rårörda lingon

  • Veg: Pasta med spenat & valnötter i gorgonzolasås
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, lime & mango
  • Pasta: med oxfilé & färska champinjoner i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Kycklingfilé spett med pommes och vitlökssås.
  • Grillad ryggbiff med XL pommes och bearnaisesås.
  • Grillad lax med grönsallad och tartarsås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta Carbonara
  • Stekt panerad rödspätta med kall skagensås
  • Chevregratinerade rödbetor med rostad potatis

    och örtcreme

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskfilégryta, oliver, basmatiris
Monday, May 17