Lunch menu

Thursday, 20 May

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl

    Grillad kyckling, halloumi, bulgur, tomatsallad m. mynta, mahamara & citronyoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel) med klyftpotatis,

    coleslaw & picklad rödlök

  • 2. A. flygande jacob (kycklingfilé, banan, bacon

    & jordnötter), serveras med ris

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med 
 västkustsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: cabbage thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kålpudding med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon
  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
  • Kycklingfilé spett med pommes och vitlökssås.
  • Grillad ryggbiff med XL pommes och bearnaisesås.
  • Grillad lax med grönsallad och tartarsås.
  • Falafeltallrik med tillbehör.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med ramslöksmajo

    och rostad småpotatis

  • Blomkålssoppa med bacon, svamp

    och lättrökt kyckling

  • Falafel med couscoussallad och gurk- och

    äppleyoghurt

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Prästostgratinerad sej, kokt potatis, dill- & romsås.
Thursday, May 20