Lunch menu

Thursday, 29 April

Brödernas kök

  • Halloumi Bowl

    Bulgur, halloumi, rostade morötter, tomatsallad m. melon, muhammara & gurkyoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kycklingkebab-tallrik eller falafel-tallrik

    (med sallad, tomat, gurka, picklad rödlök, kebabsås & pommes)

  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med

    creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • 2. stekt färsk laxfilé med sås på äpple, dill &

    pepparrot, serveras med wokade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chettinadu kozhi curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Fisk-& skaldjurssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Boeuf Bourguignon med rökt sidfläsk & färska

    champinjoner, ris & gelé

  • Lunchkorv med pepparrotssås & kokt potatis
  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök, broccoli, vitlök &

    färsk röd chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes och

    bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med laxmousse samt dessert
  • Fläsknoisette med grönpepparsås
  • Pasta med svamp- och broccolisås
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gräddstuvad pyttipanna, ägg, saltgurka, rödbeta.
Thursday, April 29