Lunch menu

Wednesday, 28 April

Brödernas kök

  • Pesto Bowl

    Pastasallad med en hemgjord pesto, grillad kyckling, rostad zucchini, körsbärstomater & parmesan

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. biff à la lindström (svensk nötfärs) med

    gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. biff stroganoff med färska champinjoner

    & toppad med creme fraiche, serveras med saltgurka & ris eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorsk med

    remouladsås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chettinadu kozhi curry

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla, nachos

    & vitlöksfraiche

  • Bräckt laxfilé med stuvad bladspenat, kokt potatis

    & broccoli

  • Veg: Grönsaks chili med quornfärs samt ris, tortilla,

    nachos & vitlöksfraiche

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes

    och bearnaisesås.

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Kycklingburgare med BBQ sås och cheddarost.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Ugnsbakad lax med gräslökshollandaise
  • Gnocchi med svamp, brynt smör, parmesan

    och ruccola

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Flundra med rökt lax, spenat, vitvinssås & brandade.
Wednesday, April 28