Lunch menu

Thursday, 15 April

Brödernas kök

  • Torsdag l Halloumi bowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat&lök-sallad, muhammara & myntayoghurt.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. A. cajungrillad kycklingfilé med tzatziki &

    klyftpotatis, serveras med grönsallad (sallad, gurka, tomat & rödlök)

  • 2.
B. stekt panerad koljafilé med chili- & limemayo

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: green gram masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/ Kyckling"Thai"soppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Porterstek med potatisgratäng, gelé &

    herrgårdsgrönsaker

  • Veg: Ärtsoppa/Veg "Thai" soppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad oxfilé, svart peppar & gorgonzola
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Jordärtskockssoppa med rökt lax och dessert
  • Gårdskyckling med rostad potatis och chilimajo
  • Ost- och broccolipaj med tomat-, lök- och

    fetaostsallad

  • Pasta Bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, kallslagen hollandaise, kokt potatis
Thursday, April 15