Lunch menu

Friday, 16 April

Brödernas kök

  • Fredag I Poké bowl

    Ris, sashimi tonfisk, mango, picklad rödkål, avocado, sesamfrön, krossade jordnötter & srirachamajo.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad entrecôte med choronsås

    (bearnaise smaksatt med tomat), serveras med friterade lökringar & stekt potatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med västkustsås

    (räkor & rom), serveras med wokade grönsaker & kokt potatis

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: green gram masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise,

    rödvinssås, ärtor, pommes/potatis

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Blodpudding med bacon och lingon
  • Ost- och broccolipaj med tomat-, lök- och

    fetaostsallad

  • Pasta Bolognese med parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskschnitzel, citron- & kaprissmör, rödvinssås,

    rostad potatis

Friday, April 16