Lunch menu

Wednesday, 14 April

Brödernas kök

  • Onsdag l Panko bowl

    Ris, pankofriterad kyckling, picklad rödkål, mangosalsa, sesamfrön & srirachamajo.

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff med grönpepparsås & lingon,

    serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsbakad laxfilé i dill-, räk- & citronsås,


    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad alaskafilé med chili- & limemayo

    
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chettinadu chicken curry

    VEGAN: green gram masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett m choronsås, stekt kulpotatis

    samt baconbrynta haricot verts

  • Lax-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Gratinerad spetskål med choronsås,

    stekt kulpotatis & lökbrynta haricot verts

  • Wok: Entrecôte med vitlök, portabello svamp

    & cashewnötter

  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille ädel & skinka
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken file med farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Ädelostbakad lax med potatismos

    och kall gräslökssås

  • Falafel med hummus och gurkyoggi
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Boef bourguignon, smålök, sidfläsk, potatispuré
Wednesday, April 14