Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Sign up now!
Welcome to Science Pop Up Expo
Join us at Science Pop Up Expo!
Read more
Lunch menu
Thursday, April 8
Brödernas kök
Halloumi bowl
Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat&lök-sallad, muhammara & myntayoghurt.
Brödernas Ceasar
Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
Veg bowl
Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.
Medi mix
Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.
Kyckling bowl
Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.
Medelhavssallad
Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.
Chèvre bowl
Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.
Lax bowl
Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.
Nudelbowl
Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.
Grilltallrik (Varmrätt)
Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.
Restaurang Chili & Lime
1. A. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)
(grönsallad, picklad rödlök, pommes & kebabsås)
1. B. mustig ungersk gulaschsoppa
toppad med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
2. grillad färsk laxfilé med örtcreme
serveras med tomat- & babyspenatsallad samt kokt potatis
3. INDISK: chicken nirali
VEGAN: mixed beans masala
4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
5. asiatisk lunchbuffé!
6. VEGETARISKT
1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor med sylt
& grädde
Lasagne med coleslawsallad
Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad potatis
& rödbetor
Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
Wok: Kyckling med thai basilika, färsk ingefära & chili
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
La Fontana
Huset schnitzel med pommes och bearnaisesås.
Kebabsallad med tillbehör.
Fish & chips med vitlökssås.
Kycklingsallad med tillbehör.
Crispy Chicken filé med Farmer Fries och vitlökssås.
Gyrossallad med tillbehör.
Falafeltallrik med pommes frites och vitlökssås.
Lasagne med grekisk sallad.
Tonfisksallad med tillbehör.
P2 Restaurang & Catering
Spenatsoppa med knaperstekt bacon, hackat ägg
samt ostkaka, grädde och sylt
Gremolatafylld kotlett med rostad potatis, vaxbönor
och skysås
Vegetarisk lasagne med kålsallad
Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
Räksallad med ägg och syrad rödlök
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Kokt torsk, ägg- & persiljesås, kokt potatis
More lunches available at
Stångs Mjärdevi
Natural kaffebar
Pegs & Tails
Pinoccio
Universitetsklubben
Thursday, April 8