Lunch menu

Thursday, April 8

Brödernas kök

  • Halloumi bowl
    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat&lök-sallad, muhammara & myntayoghurt.
  • Brödernas Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Veg bowl
    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.
  • Kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.
  • Medelhavssallad
    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.
  • Chèvre bowl
    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.
  • Lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.
  • Nudelbowl
    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kycklingkebab-tallrik (eller falafel)
    (grönsallad, picklad rödlök, pommes & kebabsås)
  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa
    toppad med creme 
fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • 2. grillad färsk laxfilé med örtcreme
    serveras med tomat- & babyspenatsallad samt kokt potatis
  • 3. INDISK: chicken nirali
    VEGAN: mixed beans masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt pannkakor med sylt
    & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad potatis
    & rödbetor
  • Veg: Ärtsoppa samt pannkakor med sylt & grädde
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med thai basilika, färsk ingefära & chili
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish & chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy Chicken filé med Farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes frites och vitlökssås.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Spenatsoppa med knaperstekt bacon, hackat ägg
    samt ostkaka, grädde och sylt
  • Gremolatafylld kotlett med rostad potatis, vaxbönor
    och skysås
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kokt torsk, ägg- & persiljesås, kokt potatis

More lunches available at

Thursday, April 8