Lunch menu

Friday, 9 April

Brödernas kök

  • Poké bowl

    Ris, sashimi tonfisk, mangosalsa, picklad rödkål, avocado, sesamfrön, krossade jordnötter & sriracha

  • Brödernas Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Veg bowl

    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.

  • Kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.

  • Medelhavssallad

    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.

  • Chèvre bowl

    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.

  • Lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.

  • Nudelbowl

    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.

  • Grilltallrik (Varmrätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparöverbakad fläskfilé med cognacsås,

    serveras med råstekt potatis med bacon & lök samt ugnsgrillad tomathalva

  • 2. grillad färsk laxfilé med örtcreme

    serveras med tomat- & babyspenatsallad samt kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med pepparsås & potatisgratäng
  • Nasi goreng med currysås
  • Veg: Grönsaksris med currysås
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad biff & champinjoner i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish & chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy Chicken filé med Farmer Fries och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes frites och vitlökssås.
  • Lasagne med grekisk sallad.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Kalvrostbiff med råstekt potatis och bearnaise
  • Blodpudding med bacon och lingon
  • Vegetarisk lasagne med kålsallad
  • Pasta Bolognese med parmesan
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläskfilé, rödvinssås, potatisgratäng
Friday, April 9