Lunch menu

Tuesday, 9 March

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk

    och lingon

  • 1. B. svenskt stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • 2. A. krämig biffpasta

    med färska champinjoner, soltorkade tomater, bacon, rött vin & vitlök

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: mattar palak

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Tisdag: Biffgryta "Bourguiognon"

    med rimmat sidfläsk, champinjoner, lök samt potatismos

  • Veg: Tortellinigratäng

    med spenat, kvibille ädel & champinjoner

  • Wok: Kyckling"Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé

    bacon & strimlad pepparsalami i ädelostsås

  • Parmesangratinerad laxfilé med örtcreme & broccoli
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets kycklingburgare med tillbehör.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Stekt fläsksida med kokt potatis och löksås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta Carbonara
  • Fläskstek med gräddsås och äpplemos
  • Svamp- och spenatlasagne med fetaostcreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Tuesday, March 9