Lunch menu

Monday, 8 March

Brödernas kök

  • Burrito bowl

    Ris, tomat&avocado-salsa, köttfärs i tomatsås, yoghurt, rostad majs, mango&habanerosås, fetaost m.m.

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltskavsgryta (hjort, älg, ren)

    med kantareller, timjan & lingon, serveras med ris eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med gräddsås & äppelmos, serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé


    med skagensås, serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: butter chicken

    VEGAN: mattar palak

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT:

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng

    herrgårdsgrönsaker & gelé

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med potatisgratäng, herrgårdsgrönsaker & gelé

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära

    mango & sweet chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Stekt panerad kapkummelfilé med skagensås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets kycklingburgare med tillbehör.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Stekt fläsksida med kokt potatis och löksås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • Viltfärsbiffar med svampsås
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Svamp- och spenatlasagne med fetaostcreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Monday, March 8