Lunch menu

Wednesday, 10 March

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff

    med gräddsås & lingon, serveras med pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. flygande jacob

    (kycklingfilé, bacon, banan & jordnötter)

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé

    med skagensås,
serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken masala

    VEGAN: dal tadk

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEGETARISKT

    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med kantarellsås

    rårörda lingon, salt gurka & stekt potatis

  • Fiskgratäng med räkor

    dill, västerbottenost & vitvinssås samt kokt potatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat, basilika, mozzarella & ruccolasallad

  • Wok: Entrecôte med grön chili & thai basilika
  • Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Husets schnitzel med pommes och bearnaisesås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Grillad lax med klyftpotatis och dillcreme.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Stekt fläsksida med kokt potatis och löksås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.
  • Grekisk moussaka gratinerad med mozzarella ost.

P2 Restaurang & Catering

  • Rotmos med senapspanerad fläskkorv
  • Färskostfylld kyckling med tagliatelle och ostsås
  • Svamp- och spenatlasagne med fetaostcreme
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Wednesday, March 10