Lunch menu

Wednesday, February 24

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Grön veg bowl
    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.
  • Chefen's kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.
  • Medelhavs combo
    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.
  • Höstens lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.
  • Grilltallrik - Varmrätt
    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare (kalvfärs)
    med rårörda lingon & skirat smör eller gräddsås, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • 2. A. ugnsgratinerad falukorv
    fylld med bostongurka, senap & äpple, serveras med potatismos
  • 2. B. stekt panerad koljafilé
    med örtagårdssås, 
serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken kurma
    VEGAN: dal palak
  • 4. POKE BOWL
    vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 7. GRILL:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda
    med fläsknoisette, potatismos, bacon-& rödvinssås, inlagd gurka
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås
    och riven ost
  • Wok: Kyckling med thai basilika
    mango & färsk ingefära
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcréme.
  • Husets schnitzel med pommes frites och bearnaisesås.
  • Falafeltallrik med pommes frites och mild sås.
  • Lasagne Al Forno med sallad.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
  • Kycklingburgare med pommes frites.

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjursgryta
    med aioli
  • Stekt fläsk
    med löksås
  • Falafel
    med hummus och rostad potatis
  • Pasta Bolognese
    med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad
    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan
  • Räksallad
    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Tikki masala, naanbröd, basmatiris

More lunches available at

Wednesday, February 24