Lunch menu

Tuesday, 23 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk

    och lingon

  • 1. B. stekt fläsk och kokt potatis

    med löksås

  • 2. A. tagliatelle

    med strimlad kycklingfilé, ananas curry & vitlök, toppad med cashewnötter

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta

    med örtagårdssås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green gram masala

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Mozzarella-& örtgratinerad pannbiff

    med basilikasky & fetacreme, stekt potatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat-& mozzarellasallad

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk, basmatiris

  • Pasta med strimlad biff

    och gorgonzola

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcréme.
  • Husets schnitzel med pommes frites och bearnaisesås.
  • Falafeltallrik med pommes frites och mild sås.
  • Lasagne Al Forno med sallad.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
  • Kycklingburgare med pommes frites.

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad torsk

    med ägg- och persiljesås

  • Kålpudding

    med gräddsås och lingon

  • Falafel

    med hummus och rostad potatis

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon coh färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekfläsk och löksås, kokt potatis
Tuesday, February 23