Lunch menu

Monday, 22 February

Brödernas kök

  • Burrito bowl Ris

    Ris, avocado&tomat-salsa med koriander & lime, rostad majs, köttfärs med ancho chili

  • Köttfärssoppa med morot, potatis och selleri.

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. boeuf bourguignon

    fransk köttgryta på högrev med rött vin, bacon, champinjoner & syltlök, serveras med ris eller kokt

  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré

    med chili, vitlök & rosmarin, serveras med äppelgräddsås samt ugnrostad potatis & rotsaker

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé

    med 
örtagårdssås, serveras med kokt
 potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: green gram masala

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 7. GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklingryta

    med basmatiris, raita & libabröd

  • Stekt panerad vitlingfilé

    med västkuströra

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, curry, nudlar & cashewnötter

  • Wok: Fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök & chili samt nudlar

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcréme.
  • Husets schnitzel med pommes frites och bearnaisesås.
  • Falafeltallrik med pommes frites och mild sås.
  • Lasagne Al Forno med sallad.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
  • Kycklingburgare med pommes frites.

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta

    med kall skagensås

  • Biffstroganoff

    med ris och gräddfil

  • Falafel

    med hummus och rostad potatis

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

Viktors bakficka

  • Spaghetti, bacon, grädde, nymald peppar
Monday, February 22