Lunch menu

Thursday, 25 February

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. honungsglacerad kycklingfilé

    med coleslaw, serveras med klyftpotatis

  • 2. A. kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. B. stekt färsk laxfilé

    med romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken kurma

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL

    vietnamesisk eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 7. GRILL:

    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Hummersoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Entrecôte med portabello svamp

    och chilimarinerad broccoli samt nudlar

  • Pasta: med fläskfilé

    bacon & strimlad pepparsalami i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcréme.
  • Husets schnitzel med pommes frites och bearnaisesås.
  • Falafeltallrik med pommes frites och mild sås.
  • Lasagne Al Forno med sallad.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
  • Kycklingburgare med pommes frites.

P2 Restaurang & Catering

  • Potatis- och purjolökssoppa

    med varmrökt lax samt chokladdessert

  • Pannbiff

    med pepparsås och stekt potatis

  • Gnocchi

    med svamp, lök, parmesan, ruccola och brynt smör

  • Pasta Bolognese

    med parmesan och ruccola

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås

  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad

    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt kolja, hummersås, kokt potatis
Thursday, February 25