Lunch menu

Thursday, February 25

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Grön veg bowl
    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.
  • Chefen's kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.
  • Medelhavs combo
    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.
  • Höstens lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.
  • Grilltallrik - Varmrätt
    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. honungsglacerad kycklingfilé
    med coleslaw, serveras med klyftpotatis
  • 2. A. kantarellsoppa
    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
  • 2. B. stekt färsk laxfilé
    med romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis
  • 3. INDISK: chicken kurma
    VEGAN: dal palak
  • 4. POKE BOWL
    vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 7. GRILL:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Hummersoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Kycklingspett
    med BBQ-sås & bearnaise
  • Veg: Ärtsoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Entrecôte med portabello svamp
    och chilimarinerad broccoli samt nudlar
  • Pasta: med fläskfilé
    bacon & strimlad pepparsalami i krämig ostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcréme.
  • Husets schnitzel med pommes frites och bearnaisesås.
  • Falafeltallrik med pommes frites och mild sås.
  • Lasagne Al Forno med sallad.
  • Halloumitallrik med pommes och honung.
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.
  • Kycklingburgare med pommes frites.

P2 Restaurang & Catering

  • Potatis- och purjolökssoppa
    med varmrökt lax samt chokladdessert
  • Pannbiff
    med pepparsås och stekt potatis
  • Gnocchi
    med svamp, lök, parmesan, ruccola och brynt smör
  • Pasta Bolognese
    med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad
    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan
  • Räksallad
    med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt kolja, hummersås, kokt potatis

More lunches available at

Thursday, February 25