Lunch menu

Thursday, 11 February

Brödernas kök

  • Gulaschsoppa
  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel med tillbehörsbuffé)
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. A. cajun-kryddad kycklingfilé med tzatziki &

    klyftpotatis, serveras med grönsallad

  • 2. B. stekt panerad koljafilé med dansk

    remouladsås, serveras med
kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Räksoppa samt semla
  • Nattbakad kotlett med potatisgratäng

    & Cafe de Parissås

  • Veg: Broccolibiff med potatisgratäng

    & Cafe de Parissås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklinglasagne med coleslaw.
  • Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Kycklingbiffar med kokt potatis och champinjonsås.
  • Lasagne Al Forno med coleslaw.
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme.

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med räkor, vårlök

    och dill samt dessert

  • Lammfärsbiff med tzatsiki och rostad potatis
  • Mungfärsbiff med gurkyoggi

    samt rostad potatis och palsternacka

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Thursday, February 11