Lunch menu

Friday, 12 February

Brödernas kök

  • Gulaschsoppa
  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparöverbakad fläskfilé med

    cognacgräddsås, serveras med råstekt potatis med bacon & lök samt ugnsgrillad tomathalva

  • 2. stekt laxfilé med örtcreme

    serveras med ugnsgrillad tomathalva & kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev

    m BBQ-sås, chipotle majo, pommes, pi

  • Fisk-& skaldjurspaella med aioli
  • Veg: Grönsakspaella med aioli
  • Wok: Kyckling med mango

    sweet chili & grön färsk chili

  • Pasta: med kyckling, parmesan, spenat

    & soltorkad tomat

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklinglasagne med coleslaw.
  • Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Kycklingbiffar med kokt potatis och champinjonsås.
  • Lasagne Al Forno med coleslaw.
  • Orientaliska köttfärslimpa med kokt potatis

    och tzatziki

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklingburgare med pommes.

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos

    ärtor, lingon och skirat

  • Mungfärsbiff med gurkyoggi

    samt rostad potatis och palsternacka

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Friday, February 12