Lunch menu

Wednesday, 10 February

Brödernas kök

  • Kycklingsoppa
  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. oxjärpar med gräddsås & lingon, serveras med

    pressgurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. ugnsbakad laxfilé med dill-, räk- & citronsås

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavstorskfilé med
dansk

    remouladsås, serveras med
kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: mixed beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

La Fontana

  • Panerad rödspätta med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklinglasagne med coleslaw.
  • Falafeltallrik med pommes och mild sås.
  • Varmrökt lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Kycklingbiffar med kokt potatis och champinjonsås.
  • Lasagne Al Forno med coleslaw.
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och dillcreme.
  • Husets kycklingburgare med pommes.

P2 Restaurang & Catering

  • Cajunkryddad lax med potatis- och

    blomkålsmos samt soja och sesamsmör

  • Korvstroganoff med ris
  • Falafel med rostad potatis och ratatouille
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Wednesday, February 10