Lunch menu

Thursday, 21 January

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
  • 1. B. fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 2. flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan

    jordnötter), serveras med ris

  • 3. INDISK: nadan chicken curry
  • VEGAN: dal palak
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa & pannkakor med sylt & grädde
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
  • Wok: Fläskfilé med sesam, sweet chili & vitlök
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Varmrökt lax med kokt potatis och kall romsås
  • 2. Raggmunk med stekt fläsk med lingonsylt
  • 3. Husets nötköttbiffar gratinerad med mozzarella

    och Cheddardip

  • 4. Husets panerade Fläskschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • 5. Fish and chips med vitlöksås
  • 6. Falafeltallrik med pommes och mildsås
  • 7. Kycklingfilé med klyftpotatis och champinjonsås
  • 8. Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • 9. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Asiatiskt nattbakat fläsk med soja- och sesamsky
  • Jordärtskockssoppa med rökt lax

    och vårlök samt dessert

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Vegetarisk paj med brynt lök och kål
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gulaschsoppa, smetana
Thursday, January 21