Lunch menu

Friday, 22 January

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. schweizerschnitzel cordon bleu

    (ost- & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras
med gröna ärtor & stekt potatis

  • 2. stekt laxfilé med sås på äpple, dill, gurka

    pepparrot, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Isterband från Vaggeryd

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med bearnaise & ärtor

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Varmrökt lax med kokt potatis och kall romsås
  • 2. Raggmunk med stekt fläsk med lingonsylt
  • 3. Husets nötköttbiffar gratinerad med mozzarella

    och Cheddardip

  • 4. Husets panerade Fläskschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • 5. Fish and chips med vitlöksås
  • 6. Falafeltallrik med pommes och mildsås
  • 7. Kycklingfilé med klyftpotatis och champinjonsås
  • 8. Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • 9. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Gårdskyckling med rostade rotsaker

    och kycklingsky

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Vegetarisk paj med brynt lök och kål
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Chilibakad högrev, vita bönor

    krossad parmesanpotatis

Friday, January 22