Lunch menu

Wednesday, 20 January

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. baconfylld färsbiff med champinjonsås

    & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. korv stroganoff med färska champinjoner


    toppad med creme fraiche, serveras
med ris & inlagd gurka

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med Cafe

    de Parissås samt baconbrynt haricot verts

  • Kålpudding med gräddsås

    rårörda lingon & kokt potatis

  • Veg: Spaghetti Quattro Fromagio

    med färska champinjoner & valnötter

  • Wok: Entrecôte

    med chilimarinerad broccoli & cashewnötter

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Varmrökt lax med kokt potatis och kall romsås
  • 2. Raggmunk med stekt fläsk med lingonsylt
  • 3. Husets nötköttbiffar gratinerad med mozzarella

    och Cheddardip

  • 4. Husets panerade Fläskschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • 5. Fish and chips med vitlöksås
  • 6. Falafeltallrik med pommes och mildsås
  • 7. Kycklingfilé med klyftpotatis och champinjonsås
  • 8. Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • 9. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med löksky
  • Korvstroganoff med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med pasta
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Laxpudding, brynt smör
Wednesday, January 20