Lunch menu

Tuesday, 19 January

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med strimlad kycklingfilé, chili

    lime & rostad vitlök

  • 2. B. stekt panerad laxfilé med tartarsås,
 serveras

    med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla

    nachos & vitlöksfraiche

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Grönsaks chili med quornfärs

    samt ris, tortilla, nachos & vitlöksfraiche

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Varmrökt lax med kokt potatis och kall romsås
  • 2. Raggmunk med stekt fläsk med lingonsylt
  • 3. Husets nötköttbiffar gratinerad med mozzarella

    och Cheddardip

  • 4. Husets panerade Fläskschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • 5. Fish and chips med vitlöksås
  • 6. Falafeltallrik med pommes och mildsås
  • 7. Kycklingfilé med klyftpotatis och champinjonsås
  • 8. Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • 9. Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Stekt inlagd strömming med potatismos

    örtcreme och syrad rödlök

  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med pasta
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Bakad kotlett, svampsås, rostad potatis
Tuesday, January 19