Lunch menu

Monday, 18 January

Brödernas kök

  • "Kokos bowl" Ris med hemgjord curry

    kokosmjölk, spenat bakad blomkål och brynt smör. Toppat med rostad mandelflarn, persilja, sesamfrön

  • Dagens soppa: Köttfärssoppa
  • Bröderna's Ceasar

    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.

  • Grön veg bowl

    Quinoa, avocado, ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön.

  • Medi mix

    Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa, ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön.

  • Chefen's kyckling bowl

    Grillad kyckling, pasta, smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost.

  • Medelhavs combo

    Pasta, serranoskinka, soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine.

  • Höstens lax bowl

    Quinoa, gravad lax, fetaost, picklad rödlök, pumpafrön & ett kokt ägg.

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Nykokt bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. nattbakad svensk fläskkarré med portersås

    serveras med äppelchutney & örtrostad potatis

  • 2. A. pepparrotskött (högrev) med morötter

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. stekt panerad stillahavsflundra med

    tartarsås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka masala

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé med skagenröra
  • Pannbiff med löksky, rårörda lingon

    stekt potatis & inlagd gurka

  • Veg: Grönsakswok med basmatiris & cashewnötter
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära, chili

    & thai basilika

  • Pasta: Tricolore med fläskfilé

    strimlad pepparsalami & soltorkad tomat

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1. Varmrökt lax med kokt potatis och kall romsås
  • 2. Raggmunk med stekt fläsk med lingonsylt
  • 3. Husets nötköttbiffar gratinerad med mozzarella

    och Cheddardip

  • 4. Husets panerade Fläskschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås

  • 5. Fish and chips med vitlöksås
  • 6. Falafeltallrik med pommes och mildsås
  • 7. Kycklingfilé med klyftpotatis och champinjonsås
  • 8. Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • 9. Fläskfilé med klyftpotatis

    och bearnaisesås

P2 Restaurang & Catering

  • ENDAST TAKE AWAY TILLGÄNGLIGT!
  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Vegetarisk Bolognese med pasta
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

Viktors bakficka

  • Het fläskfilégryta, soltorkad tomat

    grädde, basmatiris

Monday, January 18