Lunch menu

Thursday, January 14

Brödernas kök

  • Dagens soppa: Gulaschsoppa
  • Bröderna's Ceasar - Bulgur, kyckling
    knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater
  • Grön veg bowl - Quinoa, avocado
    ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön
  • Medi mix - Bulgur, falafel, tomat & rödlök-salsa
    ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön
  • Chefen's kyckling bowl - Grillad kyckling, pasta
    smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost
  • Medelhavs combo - Pasta, serranoskinka
    soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine
  • Grilltallrik - Varmrätt
    Bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel), serveras med
    klyftpotatis, coleslaw & picklad rödlök (Ä,L) kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon, 
samt pan
  • 2. stekt färsk laxfilé med romsås, serveras med
    fänkålsallad & kokt potatis
  • 3. INDISK: masala chicken
    VEGAN: chenna masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Nattbakad kotlett med rödvinssås
    & chilibearnaise samt vitlökspotatis
  • Veg: Ärtsoppa
    pannkakor med sylt & grädde
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök
    & färsk grön chili
  • Pasta: med strimlad rostbiff i ädelostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Husets pannbiff med potatismos
    stekt lök, lingonsylt och gräddsås
  • Ugnsbakad laxfilé med potatismos, citronskiva
    och varm dillsås
  • Flankstek med stekta grönsaker
    och tryffelmajonäs
  • Pasta carbonara med rå äggula
    och parmesanost
  • Grillad Lammspett med ris, tzatziki
    och ugnsbakat bröd
  • Husets Lasagne al forno
    på mozarella med Fetaostsallad
  • Husets högrevsburgare med cheddarost
    chicagodressing, briochebröd och knaperstekt fläsk

P2 Restaurang & Catering

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg
    och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Laxwallenbergare, brynt smör
    potatispuré, ärtor

More lunches available at

Thursday, January 14