Lunch menu

Wednesday, 13 January

Brödernas kök

  • Dagens soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Bröderna's Ceasar - Bulgur, kyckling

    knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater

  • Grön veg bowl - Quinoa, avocado

    ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön

  • Medi mix - Bulgur, falafel, tomat & rödlök-salsa

    ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön

  • Chefen's kyckling bowl - Grillad kyckling, pasta

    smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost

  • Medelhavs combo - Pasta, serranoskinka

    soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fransk färsbiff med gräddskysås & lingon

    serveras med pressgurka & potatismos
eller kokt potatis

  • 2. A. isterband från vaggeryd, serveras med

    persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • 2. B. stekt panerad kummelfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos

    gräddsås, ärtor & rårörda

  • Fiskgratäng med räkor, dill, vitt vin

    & västerbottenost samt kokt potatis

  • Veg: Tortellinigratäng

    med kvibille ädel, hackade mandlar & spenat

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Husets pannbiff med potatismos

    stekt lök, lingonsylt och gräddsås

  • Ugnsbakad laxfilé med potatismos, citronskiva

    och varm dillsås

  • Flankstek med stekta grönsaker

    och tryffelmajonäs

  • Pasta carbonara med rå äggula

    och parmesanost

  • Grillad Lammspett med ris, tzatziki

    och ugnsbakat bröd

  • Husets Lasagne al forno

    på mozarella med Fetaostsallad

  • Husets högrevsburgare med cheddarost

    chicagodressing, briochebröd och knaperstekt fläsk

P2 Restaurang & Catering

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kålpudding, lingon, gräddsås, kokt potatis
Wednesday, January 13