Lunch menu

Tuesday, 12 January

Brödernas kök

  • Dagens soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Bröderna's Ceasar - Bulgur, kyckling

    knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater

  • Grön veg bowl - Quinoa, avocado

    ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön

  • Medi mix - Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa

    ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön

  • Chefen's kyckling bowl - Grillad kyckling, pasta

    smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost

  • Medelhavs combo - Pasta, serranoskinka

    soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med färska

    champinjoner, soltorkade tomater, vitlök & grana padano

  • 2. B. stekt panerad stillahavsspätta med

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat-ruccola-& mozzarellasallad

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Husets pannbiff med potatismos

    stekt lök, lingonsylt och gräddsås

  • Ugnsbakad laxfilé med potatismos, citronskiva

    och varm dillsås

  • Flankstek med stekta grönsaker

    och tryffelmajonäs

  • Pasta carbonara med rå äggula

    och parmesanost

  • Grillad Lammspett med ris, tzatziki

    och ugnsbakat bröd

  • Husets Lasagne al forno

    på mozarella med Fetaostsallad

  • Husets högrevsburgare med cheddarost

    chicagodressing, briochebröd och knaperstekt fläsk

P2 Restaurang & Catering

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Örtpanerad sejrygg, pepparrot- & dillslungad småpotatis

    med skagenröra

Tuesday, January 12