Lunch menu

Monday, 11 January

Brödernas kök

  • Bröderna's Ceasar - Bulgur, kyckling

    knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater

  • Grön veg bowl - Quinoa, avocado

    ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön

  • Medi mix - Bulgur, falafel, tomat&rödlök-salsa

    ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön

  • Chefen's kyckling bowl - Grillad kyckling, pasta

    smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost

  • Medelhavs combo - Pasta, serranoskinka

    soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

  • Dagens sallad: Quinoa, chevré, bakad päron

    med ugnsrostade rotfrukter, valnötter & grönkål

  • Dagens soppa: Köttfärssoppa

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 2. A. grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med wokade grönsaker

  • 2. B. sprödbakad torskfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris

    naanbröd & raita

  • Pamesan-& olivgratinerad laxfilé

    med grilltomat , kokt potatis & örtcreme

  • Veg: Pamesan-& olivgratinerad aubergine

    med grilltomat , kokt potatis & örtcreme

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Linguine med fläskfilé, bacon

    & färska champinjoner

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Husets pannbiff med potatismos

    stekt lök, lingonsylt och gräddsås

  • Ugnsbakad laxfilé med potatismos, citronskiva

    och varm dillsås

  • Flankstek med stekta grönsaker

    och tryffelmajonäs

  • Pasta carbonara med rå äggula

    och parmesanost

  • Grillad Lammspett med ris, tzatziki

    och ugnsbakat bröd

  • Husets Lasagne al forno

    på mozarella med Fetaostsallad

  • Husets högrevsburgare med cheddarost

    chicagodressing, briochebröd och knaperstekt fläsk

P2 Restaurang & Catering

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad

    med knaperstekt bacon och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Gorgonzola linguine, bacon
Monday, January 11