Lunch menu

Friday, 15 January

Brödernas kök

  • Dagens soppa: Rostad Pumpasoppa

    toppat med räkor. (Serveras med en vitlökstoast)

  • Bröderna's Ceasar - Bulgur, kyckling

    knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater

  • Grön veg bowl - Quinoa, avocado

    ugnsrostad morot, hemgjord hummus, picklad rödkål & pumpafrön

  • Medi mix - Bulgur, falafel, tomat & rödlök-salsa

    ugnsrostad zucchini, picklad rödkål & sesamfrön

  • Chefen's kyckling bowl - Grillad kyckling, pasta

    smörstekt grönkål, rödlök, körsbärstomater & riven parmesanost

  • Medelhavs combo - Pasta, serranoskinka

    soltorkade tomater, mozzarella & ugnsrostad aubergine

  • Grilltallrik - Varmrätt

    Bulgur, grillad kyckling, vitlöksbröd, grönsallad, majs, körsbärstomat & tsatsiki

Restaurang Chili & Lime

  • 1. fläskfilé black & white (pepparsås &

    bearnaisesås), serveras med ugnsgrillad tomathalva & stekt potatis

  • 2. stekt färsk laxfilé med romsås, serveras

    med fänkålsallad & kokt potatis

  • 3. INDISK: masala chicken

    VEGAN: chenna masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med BBQ-sås,

    tryffelaioli, pommes, coleslaw, picklad lök

  • Tacobuffe med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Fläskfilé med thai basilika, mango

    & sweet chili

  • Pasta: med strimlad rökt lax i gräslökssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
  • Husets pannbiff med potatismos

    stekt lök, lingonsylt och gräddsås

  • Ugnsbakad laxfilé med potatismos, citronskiva

    och varm dillsås

  • Flankstek med stekta grönsaker

    och tryffelmajonäs

  • Pasta carbonara med rå äggula

    och parmesanost

  • Grillad Lammspett med ris, tzatziki

    och ugnsbakat bröd

  • Husets Lasagne al forno

    på mozarella med Fetaostsallad

  • Husets högrevsburgare med cheddarost

    chicagodressing, briochebröd och knaperstekt fläsk

P2 Restaurang & Catering

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Nattbakad fläskkarré, kallslagen chilibearnaise

    rostade rotsaker

Friday, January 15