Lunch menu

Wednesday, 16 December

Brödernas kök

  • SOPPA – Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • SALLAD – Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff (svenskt kött) med kantarellsås

    lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. gravad laxfilé med hovmästaresås

    serveras med dillstuvad potatis

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken vindaloo

    VEGAN: dal tadka

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon

    & kokt potatis

  • Ört-& parmesangratinerad kycklingfilé

    med fetacreme, örtsky & råstekt potatis

  • Veg: Ört-& paresangratinerad zucchini

    med fetacreme, örtsky & råstekt potatis

  • Wok: Fläskfilé med thai basilika

    färsk ingefära & mango

  • Pasta: med salcsiccia, vitlök & grädde
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1)Rödspätta med pommes

    och remouladsås

  • 2)Fläskfilé Oscar med sparris

    räkor, klyftpotatis och bearnaisesås

  • 3)Halloumitallrik toppad med honungs-

    balsamico, pommes frites och mildsås

  • 4)Falafeltallrik med pommes frites och vitlöksås
  • 5)Husets Schnitzel på pankobröd med klyftpotatis

    gröna ärtor, citronklyfta, och bearnaisesås

  • 6)Husets Hamburgare med bacon, sallad

    cheddarost, chicagodressing, pommes frites

  • 7)Grillmixtallrik på Kycklingfilé, Stekt fläsk

    Grillad majskolv, med klyftpotatis, aioli och lingon

P2 Restaurang & Catering

  • Sista veckan med lunch för året 2020
  • På besök: Spenat- och ricottafylld tortellini

    med stuvad spenat

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Fisk- och skaldjursgryta med aioli
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg

    och syltad rödlök

  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

Wednesday, December 16