Lunch menu

Thursday, 26 November

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur, stekt kål

    rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Stekt panerad spätta

    med örtmajonnäs, citron och kokt potatis

  • GÅRD Saltimbocca på fläskkött med lufttorkad

    skinka, salvia, vitt vin och risotto

  • ÄNG Potatisbullar med rostade

    rotsaker, skirat smör och lingon

  • PASTA Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. taco-tallrik (eller falafel)


    med tillbehörsbuffé

  • 2. A. baconlindad kycklingrullad
med soltorkad

    tomat, basilika
& parmesan, serveras med cidersås
& rostad potatis

  • 2. B. fisk- & skaldjurssoppa med saffran, toppad

    med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa m strimlad kyckling

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärtsoppa veg & pannkakor el Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling med färsk ingefära & chili
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • 2) Fish & Chips med remouladsås
  • 3) Varmrökt lax med klyftpotatis,citron och romsås
  • 4) Husets schnitzel på pankobröd

    med klyftpotatis, citron och bearnaise

  • 5) Kycklingsallad
  • 6) Husets hamburgare på högrev

    briochebröd, cheddarost, hamburgerdressing, inlagd gurka, pommes frites, coleslaw

  • 7) Moussaka med grekisk sallad
  • 8) Halloumitallrik

    pommes frites, mildsås och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: mungfärsbiff med klyftpotatis

    ört- och lökbearnaise

  • Ärtsoppa med fläsk, samt pannkakor, sylt

    och grädde

  • Chiligryta med ris, nachos, gräddfil

    och syrad lök

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Spagetti ala puttanesca
Thursday, November 26