Lunch menu

Wednesday, 25 November

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Dill- och citrusbakad sejfilé

    med krämig räksås och picklad lökpotatis

  • GÅRD Ostfylld färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • ÄNG Paprikasotad palsternacka

    med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. klassisk wallenbergare med rårörda lingon &

    skirat smör eller gräddsås, serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. fiskgratäng italiano (tomat & mozzarella)

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad stillahavsspättafilé med


    örtagårdssås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff "Femöring"

    med stekt ägg, löksky & stekt potatis, rårörda lingon

  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Fläskfilé med cocosmjölk, lime

    & curry

  • Pasta: med kyckling, paprika, chili & kantareller
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • 2) Fish & Chips med remouladsås
  • 3) Varmrökt lax med klyftpotatis,citron

    och romsås

  • 4) Husets schnitzel på pankobröd

    med klyftpotatis, citron och bearnaise

  • 5) Kycklingsallad
  • 6) Husets hamburgare på högrev

    briochebröd, cheddarost, hamburgerdressing, inlagd gurka, pommes frites, coleslaw

  • 7) Moussaka med grekisk sallad
  • 8) Halloumitallrik

    pommes frites, mildsås och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: mungfärsbiff med klyftpotatis

    ört- och lökbearnaise

  • Kräftströmming med potatismos
  • Gremolatafylld kotlett med råstekt potatis

    och örtsky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Baconlindad köttfärslimpa

    svampsås, lingon, kokt potatis

Wednesday, November 25