Lunch menu

Tuesday, 24 November

Brödernas kök

  • Soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, krutonger

    toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé

    med citronsky, grön ärtpuré

  • Gård: Kycklingfilé "Coq au vin" med rött

    vin, timjan, champinjoner samt ris

  • Äng: Vegetarisk chili med tortillas

    och ris

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis

    chili, lime & rostad vitlökssås

  • 2. B. egenpanerad laxfilé med örtagårdssås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt grilltomat

  • Veg: Parmesangratinerad aubergine

    med oliv-& tomatcreme samt grilltomat

  • Veg 2: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & grön curry

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • 2) Fish & Chips med remouladsås
  • 3) Varmrökt lax med klyftpotatis,citron och romsås
  • 4) Husets schnitzel på pankobröd

    med klyftpotatis, citron och bearnaise

  • 5) Kycklingsallad
  • 6) Husets hamburgare på högrev

    briochebröd, cheddarost,hamburgerdressing,inlagd gurka, pommes frites, coleslaw

  • 7) Moussaka med grekisk sallad
  • 8) Halloumitallrik

    pommes frites, mildsås och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: mungfärsbiff med klyftpotatis

    ört- och lökbearnaise

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Kycklinglevergryta med bacon och smålök
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling piccata, pilaffris, tomatsås
Tuesday, November 24