Lunch menu

Monday, 23 November

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med limecreme

    och gratinerad potatispuré

  • Gård: Nötfärsbiff

    örtgräddsås, lingon och stekt potatis

  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade tomater

    lök, svamp, grädde och ost

  • Past: pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparrotskött (svensk högrev) med morötter

    serveras med kokt potatis

  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon

    kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad stillahavstorskfilé

    med örtagårdssås, serveras med kokt potatis

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med libabröd

    basmatiris & raita

  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås

    & kokt potatis

  • Veg: Indisk grönsaksgryta

    m strimlad quorn, libabröd, basmatiris & raita

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad oxfilé

    skogssvamp, konjak & grädde

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • 2) Fish & Chips med remouladsås
  • 3) Varmrökt lax med klyftpotatis,citron och romsås
  • 4) Husets schnitzel på pankobröd

    med klyftpotatis,citron och bearnaise

  • 5) Kycklingsallad
  • 6) Husets hamburgare på högrev

    briochebröd, cheddarost,hamburgerdressing,inlagd gurka, pommes frites, coleslaw

  • 7) Moussaka med grekisk sallad
  • 8) Halloumitallrik

    med pommes frites,mildsås och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: mungfärsbiff med klyftpotatis

    ört- och lökbearnaise

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Panerad rödspätta

    med kall ägg- och persiljesås

  • Varmrökt lax

    med kall dill- och romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad

    med parmesan och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Gratinerad falukorv, potatispuré

    senapssås

Monday, November 23