Lunch menu

Friday, 27 November

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa

    toppat med räkor samt vitlökstoast

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Ugnstekt flundrafilé

    med sås på citrongräs och chili samt stekt rispilaff

  • GÅRD Fläskfilé Black&white

    med sparris samt purjolökpotatis

  • ÄNG Kryddig bönbiff serveras

    med bearnaise samt purjolökpotatis

  • PASTA Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. schweizerschnitzel cordon bleu (ost- &

    skinkfylld) med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor stekt potatis

  • 2. ugnsbakad laxfilé med västkustsås, serveras

    med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka

    VEGAN: aloo gopi

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med rödvinssås, bearnaise & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med räkor "Cajun"
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • 2) Fish & Chips med remouladsås
  • 3) Varmrökt lax med klyftpotatis, citron och romsås
  • 4) Husets schnitzel på pankobröd

    med klyftpotatis, citron och bearnaise

  • 5) Kycklingsallad
  • 6) Husets hamburgare på högrev

    briochebröd, cheddarost, hamburgerdressing, inlagd gurka, pommes frites, coleslaw

  • 7) Moussaka med grekisk sallad
  • 8) Halloumitallrik

    pommes frites, mildsås och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: mungfärsbiff med klyftpotatis

    ört- och lökbearnaise

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, kallslagen hollandaise

    citronstomp

Friday, November 27