Lunch menu

Thursday, 19 November

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur

    stekt kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Stekt panerad laxfärsbiff

    med skagensås, citron och kokt potatis

  • GÅRD Mustig gryta på fläskkött, kantareller

    och lök samt stekt grönsaksris

  • ÄNG Morotsbiff med äpplecreme

    och stekt grönsaksris

  • PASTA Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pulled pork (eller falafel) med coleslaw

    picklad rödlök & ugnsrostad klyftpotatis

  • 1. B kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, 
samt pannkakor med sylt & grädde

  • 2. A. paella med lax & räkor

    serveras
 med aioli & citron

  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Ostpanerad schnitzel "Piccata" med tomatsås

    samt ris eller stekt potatis

  • Veg: Ärtsoppa veg & pannkakor

    el Pasta "Quattro Fromagio" m spenat & hasselnötter

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med fläskfilé, bacon

    & pepparsalami

  • Grill: hamburgare, green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Paprikafyllda nötfärsbiffar

    med stekt potatis och kall

  • Stekt rödspätta med kokt potatis

    och dillkräm

  • Gyrossallad

    (Tillagas på beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Halloumi med rostad potatis

    och provencalska grönsaker

  • Gulaschsoppa med gräddfil samt chokladpudding

    och grädde

  • Ostpanerad kotlett med ris och tomatsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-Pannbiff med kokt potatis samt lök sky

    och lingon

  • 2-Panerad spätta med kokt potatis

    samt remouladsås

Thursday, November 19