Lunch menu

Wednesday, 18 November

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Prästostöverbakad sej

    med paprikasås och potatiskross

  • GÅRD Grillad fläskkarré med avocadocreme

    ugnstomat och klyftpotatis

  • ÄNG Zucchinipoppers

    med avocadocreme och bulgur med purjolök

  • PASTA Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff (hjort-, älg-, ren- & fläskfärs)

    med rårörda lingon & enbärssås, serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis

  • 2. A. krämig kycklinggryta med soltorkade

    tomater, oliver & färsk basilika, serveras med ris

  • 2. B egenpanerad koljafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong fr Åtvidaberg

    m skogssvampsås, potatismos, rårörda lingon

  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla

    nachos & vitlöksfraiche

  • Veg: Grönsaks chili med ris

    tortilla, nachos & vitlöksfraiche

  • Wok: Fläskfilé med mango, färsk ingefära

    & lime

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Krämig pasta med strimlad biff

    zuchini, paprika, svamp toppad med riven parmesan

  • Pankopanerad friterad aubergine med tzatziki

    Med nybakat bröd och inlagda oliver

  • Kebabsallad

    Tillagas på beställning

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Halloumi med rostad potatis

    och provencalska grönsaker

  • Kalops med rödbetor
  • Färskostfylld kyckling

    med gorgonzolasås och tagliatelle

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1-köttfärs limpa med gräddsås

    samt stekt potatis

  • 2-oxfilé pasta

    med gorgonzolasås

Wednesday, November 18