Lunch menu

Tuesday, 17 November

Brödernas kök

  • Soppa: Italiensk Kycklingsoppa
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    krutonger toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Vinkokt flundra med krämig risoni

    smaksatt med räkor, vitlök och persilja

  • GÅRD Nattbakad högrev med lök och chorizo

    rödvinssky samt potatispuré

  • ÄNG Broccoli- och ostpaj med lök- och bönsalsa
  • PASTA Linguine med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig fläskfilépasta med färska

    champinjoner, 
 dijonsenap, rosmarin & vitlök

  • 2. B. sprödbakad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: kholapuri chicken

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad karré med bearnaise, örtsky

    & råstekt potatis

  • Bräckt laxfilé med pepparrotscreme

    & wokade grönsaker

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med pepparroscreme & wokade grönsaker

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    vitlök & röd curry

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Husets köttbullar med potatismos

    inlagd gurka, gröna ärtor,och gräddsås

  • Fläskfilégryta med ris samt grönpesto
  • Kycklingsallad(Tillagas på beställning)

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Halloumi med rostad potatis

    och provencalska grönsaker

  • Stekt fläsk med löksås
  • Strömmingsflundra med potatismos

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • 1 –Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2-ugn bakade lax med kokt potatis

    samt hummersås

Tuesday, November 17